Over ons

Samen bouwen?
Vraag een offerte aan

Premium kwaliteitsborger

Wij beschermen en bewaken dat projecten worden opgeleverd zoals van te voren is bedacht. Dit is geen doel, maar een eis. Daarom staat uw project centraal en nemen wij je mee in de reis naar een veilige, kwalitatieve en duurzame ontwikkeling van uw bouwproject. Naast het bouwproject investeren we graag tijd om de drijvende kracht(en) achter het project te leren kennen, om de wensen en behoeften te bepalen. 

Waarom doen we wat we doen? Wij zetten in om het originele plan tot realisatie te brengen. Bij de uitvoering van een bouwproject zijn meerdere partijen betrokken. Zo werken architecten, constructeurs en aannemers samen om met het plan aan de slag te gaan. Maar bij elke fout die een partij maakt, valt een deel van de kwaliteit en daarmee ook een stuk van het originele plan weg. Wij beschermen en bewaken het bouwplan, zodat deze daadwerkelijk wordt gebouwd zoals u heeft bedacht. 

Together we achieve more

Samenwerkingen met onze concullega's

Een kwaliteitsborger moet in het register zijn opgenomen en heeft deskundige toezichthouders nodig om de bouwprojecten te toetsen. Om dit voor meerdere projecten door heel het land te doen is een grote capaciteit aan arbeidskrachten nodig. Daarom gaan wij de samenwerking met andere kwaliteitsborgers die hetzelfde instrument gebruiken aan.

De basis van de samenwerking is het tijdelijk uitbesteden van personeel. Met meer toezichthouders in verschillende plekken van het land, bereiken we een hogere dekkingsgraad voor (proef)projecten. Daarnaast kan het borgen van de kwaliteit efficiënter worden gedaan. Ook de verschillende expertises binnen de samenwerking kunnen optimaal benut worden. Op deze manier tackelen we uitdagingen zoals lange wachttijden door personeelstekort en delen we kennis en expertises.

Hoe doen we dat?

  • Expertise

    Met meer dan 6 jaar ervaring binnen de ontwikkeling van de Wet Kwaliteitsborging hebben wij de knowhow om antwoord te kunnen geven op al uw vragen. Met daarbij opgeteld de 15 jaar ervaring binnen het toezicht houden hebben wij de expertise in huis om de kwaliteit goed te borgen. Als team zitten wij bovenop alle veranderingen en trends van deze markt die voortdurend in beweging is.

  • Cultuur

    The Borging Company staat voor betrouwbaarheid, kwaliteit en lef. We doen dingen net iets anders. Dit doen we omdat we geloven dat het nodig is. Voor de markt, de maatschappij en omdat wij in onze kracht geloven. Afspraken nakomen en doen wat we beloven zijn voor ons belangrijke aspecten in elke samenwerking die we aan gaan. 

  • Nauwkeurigheid

    We vinden details binnen het project net zo belangrijk als het fundament. Om zo gestructureerd mogelijk te werk te gaan maken wij gebruik van een volledig instrument. Daarnaast hebben wij onze werkwijze zo ingericht dat wij geen stappen vergeten, transparant zijn over het hele proces en een betrouwbare partij zijn waar u het bouwwerk aan toevertrouwd.

Dit doen wij door op een deskundige hoogwaardige manier de bouwkwaliteit te borgen en nét dat stapje extra doen. Op een praktische, toegankelijke en laagdrempelige manier denken wij mee en gaan de samenwerking aan. Daarnaast zijn transparantie en maatwerk belangrijke punten voor ons. Daarom heb je altijd real-time inzicht in de huidige status en rapportages van het bouwproject.

Ons platform

“Alleen ga je sneller maar samen kom je verder.” Wij gaan voor de lange termijn visie en écht impact kunnen maken op de leefomgeving van morgen. Daarom hebben wij een platform gecreëerd die partijen verbindt, zorgt dat er altijd een plek in de organisatie is waar de juiste mensen, de juiste dingen kunnen doen en waarbij krachten gebundeld worden om te profiteren van elkaars expertises. Door specialistische kennis te delen, brengen we samen de markt verder en zetten we de revolutie in gang binnen het fysieke domein.

Lid worden van het kwaliteitsborger platform?

Wij vertellen graag meer over de samenwerking met The Borging Company.